info@reusenmoviment.cat

David Vidal considera decebedor el primer debat per les municipals i rebutja l’obsessió de la majoria de partits pels cops d’efecte electorals

El cap de llista de Reus en Moviment, David Vidal, considera decebedor i força pobre el resultat del primer debat electoral entre les formacions polítiques fins ara representades al Ple Municipal, que es va portar a terme dilluns al vespre a la Sala Santa Llúcia. “L’espectacle de monòlegs basats en plantejar projectes que busquen cops d’efecte electorals fa pensar en les polítiques de sempre, especialment a càrrec dels partits que han governat les darreres dècades a Reus”, ha explicat Vidal.

En aquest sentit, ha reclamat obrir un nou cicle polític basat en la confiança, la voluntat d’arribar a acords i la necessitat de posar l’interès de la ciutat per davant dels interessos de partit. Des de Reus en Moviment es considera que la campanya electoral que porten a terme la majoria de formacions polítiques, basada en llançar projectes i propostes efectistes no aporta solucions ni mesures útils a la majoria de la població reusenca, que està esperant respostes als problemes reals que tenen en el dia a dia

Reus en Moviment neix com un espai de reflexió i opinió política per aportar idees i contribuir a la millora de la ciutat de Reus. Des d’un enfocament progressista, es convida la ciutadania a generar propostes per reforçar la cohesió social, la cultura i el lideratge de la ciutat, amb el debat i l’autocrítica com a eines de pensament. A Reus en Moviment caminem cap a una nova consciència, més humana, orientada envers el bé comú.

Reus en Moviment té el suport de la formació Moviment d’Esquerres de Catalunya (www.mesesquerres.cat) i conjuntament constitueixen la candidatura Reus en Moviment – SomMESCat.