info@reusenmoviment.cat

David Vidal fa una crida a “participar en el procés de canvi en les maneres de fer política” en l’inici de campanya de Reus en Moviment

Reus en Moviment ha engegat la campanya electoral per les municipals del 28 de maig aquest dijous al vespre, amb l’enganxada del primer cartell aquesta mitjanit a la plaça de Prim. El cap de llista de Reus en Moviment, David Vidal, ha fet una crida a la ciutadania a “sumar esforços per donar la campanada, obtenir uns bons resultats i ser decisius per fer possible el desig de bona part de la ciutadania: avançar cap una política municipalista progressista de proximitat davant les proclames i eslògans de partits encarcarats i esgotats; la proximitat com autèntic model alternatiu és necessària en tots els àmbits, com l’administració, el comerç o la cultura i a favor d’una nova manera de fer política, més transparent i participativa”.

Reus en Moviment ha convidat tothom a sumar-se a la campanya i a “participar en el procés de canvi en les maneres de fer política a l’Ajuntament de Reus que representin més transparència en la gestió, més proximitat a la ciutadania i més participació de la gent en la construcció de la ciutat”.

Vidal ha afegit que Reus en Moviment presenta “un equip de 27 persones que respon a perfils professionals i experiències laborals ben diverses, molt representatiu del conjunt de la ciutadania reusenca, sense hipoteques en la política tradicional, amb il·lusió i esperit de canvi, conscient de les idees i els valors de justícia social i de país que cal defensar i amb garanties de formació i coneixements per representar institucionalment i amb responsabilitats de govern el conjunt dels veïns de Reus”.

Presentació pública de la candidatura i del decàleg electoral de ReM

D’altra banda, coincidint amb el primer dia de campanya electoral Reus en Moviment presenta públicament els integrants de la candidatura i el decàleg resum del programa electoral aquest divendres, 12 de maig, a les 20:30 h al local de campanya del carrer de Sant Joan, 5. L’acte és obert als mitjans de comunicació i a la ciutadania.

Reus en Moviment neix com un espai de reflexió i opinió política per aportar idees i contribuir a la millora de la ciutat de Reus. Des d’un enfocament progressista, es convida la ciutadania a generar propostes per reforçar la cohesió social, la cultura i el lideratge de la ciutat, amb el debat i l’autocrítica com a eines de pensament. A Reus en Moviment caminem cap a una nova consciència, més humana, orientada envers el bé comú.

Reus en Moviment té el suport de la formació Moviment d’Esquerres de Catalunya (www.mesesquerres.cat) i conjuntament constitueixen la candidatura Reus en Moviment – SomMESCat.