info@reusenmoviment.cat

Els reptes del món laboral i sindical, aquest dissabte al tendal de Reus en Moviment al passeig Prim

Els principals reptes a què s’enfronta el món laboral i el sindicalisme centraran aquest dissabte 6 de maig, a partir de les 12h del migdia, una nova sessió del cicle Reflexions en Moviment, que es farà al tendal itinerant de Reus en Moviment instal·lat en aquesta ocasió a la coca central del passeig Prim,en concret a l’alçada del número 17.

En aquesta sessió oberta a la ciutadania, titulada “Parlem de sindicalisme”, hi participaran com a dinamitzadors els sindicalistes i integrants de la candidatura de Reus en Moviment Celia Albi, Rafel Julbe i Maria Mota. Aquesta conversa coincideix amb la setmana que s’ha commemorat la diada de l’1 de Maig, Dia Internacional del Treball.

El cicle Reflexions en Moviment proposa un seguit de converses obertes a la ciutadania que es porten a terme al tendal informatiu itinerant de Reus en Moviment on es plantegen xerrades a l’entorn de reptes de present i de futur de la ciutat.

En les pròximes setmanes Reus en Moviment organitzarà noves Reflexions en Moviment que tractaran qüestions d’àmbit ciutadà i municipal, amb l’objectiu d’oferir propostes de govern i al mateix temps escoltar possibles inquietuds i suggeriments de la ciutadania. 

Reus en Moviment neix com un espai de reflexió i opinió política per aportar idees i contribuir a la millora de la ciutat de Reus. Des d’un enfocament progressista, es convida la ciutadania a generar propostes per reforçar la cohesió social, la cultura i el lideratge de la ciutat, amb el debat i l’autocrítica com a eines de pensament. A Reus en Moviment caminem cap a una nova consciència, més humana, orientada envers el bé comú.

Reus en Moviment té el suport de la formació Moviment d’Esquerres de Catalunya (www.mesesquerres.cat).