info@reusenmoviment.cat

Pau Salvadó, Ignasi Basora i Oriol Martínez reflexionen aquest dissabte sobre economia i comerç al tendal de Reus en Moviment

L’economia i el comerç centraran aquest dissabte, 1 d’abril a les 11:30 h a la plaça de la Llibertat, la primera sessió del cicle Reflexions en Moviment. Es tracta d’un seguit de converses obertes a la ciutadania que començarà amb una xerrada a l’entorn dels reptes econòmics i comercials del present i el futur de la ciutat.

En aquesta sessió hi participen com a dinamitzadors Pau Salvadó, autònom del sector de la importació i l’exportació i del comerç al detall; Ignasi Basora, diplomat en Turisme i llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i Oriol Martínez d’Alòs-Moner, economista, consultor a ACCIÓ i especialitzat en mercats internacionals i licitacions públiques. Entre d’altres qüestions, s’abordaran reptes com el foment de la competitivitat des d’un lideratge municipal o la política industrial a Reus.

En les pròximes setmanes Reus en Moviment organitzarà noves Reflexions en Moviment que tractaran qüestions d’àmbit ciutadà i municipal, amb l’objectiu d’oferir propostes de govern i al mateix temps escoltar possibles inquietuds i suggeriments de la ciutadania. 

Reus en Moviment neix com un espai de reflexió i opinió política per aportar idees i contribuir a la millora de la ciutat de Reus. Des d’un enfocament progressista, es convida la ciutadania a generar propostes per reforçar la cohesió social, la cultura i el lideratge de la ciutat, amb el debat i l’autocrítica com a eines de pensament. A Reus en Moviment caminem cap a una nova consciència, més humana, orientada envers el bé comú.

Reus en Moviment té el suport de la formació Moviment d’Esquerres de Catalunya (www.mesesquerres.cat).