info@reusenmoviment.cat

Reus en Moviment aborda el cooperativisme aquest dissabte al migdia al cicle Reflexions en Moviment

El cooperativisme i les formes d’organització cooperativa en els diferents àmbits de la societat centraran aquest dissabte, 8 d’abril a les 12:00 h al passeig Prim 45 (confluència amb la plaça de la Pastoreta), la segona sessió del cicle Reflexions en Moviment. Es tracta d’un seguit de converses obertes a la ciutadania que es porten a terme al tendal informatiu itinerant de Reus en Moviment on es plantegen xerrades a l’entorn de reptes de present i de futur de la ciutat.

Cartell Reflexions en Moviment Cooperativisme

En aquesta sessió, titulada “El cooperativisme, una eina al servei de l’economia i la cohesió social”, hi participen com a dinamitzadors Andreu Ortiz, cooperativista, i Alfred Arias, consultor freelance i professor dels mòduls de Lideratge d’Equips i Persones de l’MBA-URV i del Diploma de Postgrau en Lideratge de l’URV.

Els ponents tractaran l’organització cooperativista en els àmbits del consum, el treball, l’empresarial o la prestació de serveis, com a alternatives econòmiques que poden garantir més cohesió social i igualtat d’oportunitats en les relacions socials i econòmiques. Des d’aquest punt de vista, s’exposaran experiències reals aplicables al món local i que poden tenir un acompanyament des dels ajuntaments i els organismes municipals.

En les pròximes setmanes Reus en Moviment organitzarà noves Reflexions en Moviment que tractaran qüestions d’àmbit ciutadà i municipal, amb l’objectiu d’oferir propostes de govern i al mateix temps escoltar possibles inquietuds i suggeriments de la ciutadania.

Reus en Moviment neix com un espai de reflexió i opinió política per aportar idees i contribuir a la millora de la ciutat de Reus. Des d’un enfocament progressista, es convida la ciutadania a generar propostes per reforçar la cohesió social, la cultura i el lideratge de la ciutat, amb el debat i l’autocrítica com a eines de pensament. A Reus en Moviment caminem cap a una nova consciència, més humana, orientada envers el bé comú.

Reus en Moviment té el suport de la formació Moviment d’Esquerres de Catalunya (www.mesesquerres.cat).