info@reusenmoviment.cat

Reus en Moviment configura vuit grups de treball

Roda premsa Reus en Moviment 21 desembreDesprés de la presentació pública el passat 5 d’octubre, Reus en Moviment ha recollit l’adhesió d’una quarantena de persones i ha organitzat vuit grups de treball (cadascun amb diverses àrees temàtiques) en els següents àmbits:

  • L’Educació en Moviment (Esports i Educació)
  • Reus, drets socials i individuals (Justícia social; Seguretat; Foment de la convivència i Feminisme i drets LGTBI)
  • Xarxes de suport i promoció personals (Salut; Diversitat Funcional/Accessibilitat; Salut mental; Gent gran; Primera infància i Joventut)
  • L’economia en moviment (Model econòmic; Comerç; Turisme i Treball)
  • Ciutat habitable (Urbanisme; Habitatge i Mobilitat)
  • Reus, capital cultural (Cultura; Cultura popular i festes i Llengua)
  • Democràcia i república (Participació i transparència; Democràcia i república; Solidaritat i cooperació i Reus, capital del Camp)
  • Mirada ecològica (Emergència climàtica; Residus i Espais verds i salut ambiental)

Es tracta de grups de treball flexibles, amb la voluntat de coordinar-se i treballar transversalment i en xarxa, amb l’objectiu de pensar i elaborar propostes orientades a la millora de la ciutat des d’una gestió municipal més humana i progressista.

El portaveu de Reus en Moviment, David Vidal, i el membre del grup de treball de Xarxes de suport i promoció personal, Ignasi Basora, han donat a conèixer aquest dimecres en roda de premsa la configuració d’aquests grups de treball.

Reus en Moviment neix com un espai de reflexió i opinió política per aportar idees i contribuir a la millora de la ciutat de Reus. Des d’un enfocament progressista, es convida la ciutadania a generar propostes per reforçar la cohesió social, la cultura i el lideratge de la ciutat, amb el debat i l’autocrítica com a eines de pensament. A Reus en Moviment caminem cap a una nova consciència, més humana, orientada envers el bé comú.

Reus en Moviment té el suport de la formació Moviment d’Esquerres.