info@reusenmoviment.cat

Reus en Moviment dona suport als treballadors de l’Institut Pere Mata

Reus en Moviment dona suport a les reivindicacions dels treballadors i les treballadores de l’Institut Pere Mata, que aquest divendres s’han mobilitzat per reclamar millores en les seves condicions laborals i en les condicions d’atenció a les persones usuàries d’aquesta institució. 

En la línia de defensar els serveis públics, i en concret els serveis públics de salut, Reus en Moviment considera que cal prioritzar la dignificació de la situació en què es troben les persones que treballen en aquest àmbit tan sensible de la salut. Després d’un període de pandèmia en què aquests professionals han treballat al límit, els serveis de salut mental s’han trobat desbordats per la demanda. En aquest sentit, el portaveu de Reus en Moviment, David Vidal, s’ha solidaritzat amb els representants dels treballadors i ha expressat el convenciment que la millora i dignificació de les seves condicions de treball repercutirà en la millora de l’atenció a les persones usuàries.

Des de Reus en Moviment es reivindica els serveis públics com a fonamentals per garantir la igualtat d’oportunitats i la justícia social. Segons David Vidal, “en l’àreus en moviment suport pere matambit de la salut no hi ha d’haver marge per al negoci: el primer ha de ser l’atenció a les persones i un entorn de treball adequat pels professionals”.

Reus en Moviment neix com un espai de reflexió i opinió política per aportar idees i contribuir a la millora de la ciutat de Reus. Des d’un enfocament progressista, es convida la ciutadania a generar propostes per reforçar la cohesió social, la cultura i el lideratge de la ciutat, amb el debat i l’autocrítica com a eines de pensament. A Reus en Moviment caminem cap a una nova consciència, més humana, orientada envers el bé comú.

Reus en Moviment té el suport de la formació Moviment d’Esquerres de Catalunya i té previst presentar-se a les pròximes eleccions municipals de maig.