info@reusenmoviment.cat

Reus en Moviment explica les seves propostes per la ciutat

Reus en Moviment ha continuat aquest dissabte les accions de difusió de la seva proposta. En aquesta ocasió s’ha donat inici a un seguit de visites a diferents punts de la ciutat per intercanviar opinions amb els veïns. La primera acció al carrer ha estat a través de la instal·lació d’una carpa informativa al carrer del General Moragues. Durant el matí s’ha pogut intercanviar impressions amb veïns i ciutadans interessats a conèixer Reus en Moviment, i s’han recollit els seus suggeriments per a aquest sector de la ciutat i pel conjunt del municipi.

El portaveu de Reus en Moviment, David Vidal, ha explicat que amb aquesta acció s’inicia una programació de visites per la ciutat. Vidal ha remarcat la necessitat de donar a conèixer Reus en Moviment per oferir a la ciutadania una alternativa política en clau local “que pugui millorar la ciutat i al mateix temps fer moure el tauler de la política clàssica a Reus per iniciar un nou cicle més enllà de les dinàmiques establertes”.

Amb aquesta acció i l’encartellada de la setmana anterior s’han iniciat un seguit d’accions al carrer mitjançant les quals Reus en Moviment vol donar a conèixer la seva proposta per a la ciutat de Reus. En aquest sentit, es convida la ciutadania a adherir-se al manifest de Reus en Moviment i a col·laborar en aquesta plataforma municipalista.

Reus en Moviment és una plataforma adherida a Moviment d’Esquerres de Catalunya (MESCat).

@reusenmoviment

📢 #reusenmoviment ha engegat aquest 📆 dissabte un seguit de visites a diferents📍punts de la ciutat per 🗣️ explicar les seves propostes i intercanviar opinions amb els veïns. #reus #ciutat #baixcamp #movesquerrescat @davidvidalcaballe @reusenmoviment @Dvidal_caballe

♬ sonido original – user5070744793097