info@reusenmoviment.cat

Reus en Moviment lamenta la pèrdua del Servei d’addiccions de l’Hospital de Sant Joan i en demana explicacions a l’alcalde i el regidor de Salut

Reus en Moviment considera un gran pas enrere i una decisió desencertada la supressió del Servei d’addiccions de l’Hospital de Sant Joan, després de dècades de funcionament i atenció continuada a les persones amb dependència. El cap de llista de Reus en Moviment, David Vidal, i d’altres membres de la candidatura han assistit aquest divendres al Ple Municipal, on s’ha tractat l’eliminació d’aquest servei.

Reus en Moviment lamenta que l’equip de Govern municipal hagi esperat tant de temps a donar explicacions des que es va conèixer el tancament del servei, que ho hagi fet obligat per preguntes dels grups municipals de l’oposició i que les explicacions donades pel regidor de Salut durant el Ple hagin estat inconcretes i sense especificar motius tècnics i professionals que justifiquin la decisió presa.

A més, Reus en Moviment troba inadequada i una manca de respecte a l’oposició i a la ciutadania la decisió de l’alcalde de finalitzar el Ple i no mantenir un debat obert sobre aquesta qüestió al Ple, ja que és l’espai de debat democràtic on toca parlar-ne. Reus en Moviment també demana que l’equip de Govern ofereixi una trobada i escolti l’opinió tant dels professionals implicats com d’usuaris afectats. A més, rebutja la possibilitat que aquest servei acabi privatitzant-se.