info@reusenmoviment.cat

Reus en Moviment presenta els cinc primers noms que acompanyen David Vidal a la llista per les municipals

D’esquerra a dreta: Alfred Arias, Olívia Molet, Pau Salvadó, Cèlia Albi, Rafel Julbe i David Vidal.

Reus en Moviment ha donat a conèixer aquest dimarts els cinc noms que acompanyen David Vidal en els primers llocs de la llista electoral que s’ha confegit per a les eleccions del 28 de maig. Aquestes persones són, per aquest ordre: Cèlia Albi, Rafel Julbe, Olívia Molet, Pau Salvadó i Alfred Arias. En paraules de David Vidal, “es tracta de cinc persones amb moltes ganes de treballar per la ciutat que combinen l’experiència i els coneixements en àmbits tan diversos com el municipal, el sindical, el món de l’empresa, la comunicació, la docència i la Universitat, entre d’altres”.

D’altra banda, Reus en Moviment ha obert al públic aquest dimarts el local de campanya, que es troba al carrer de Sant Joan número 5 i que permetrà a la candidatura i el seu equip disposar d’un espai de trobada tant amb totes les persones col·laboradores com amb el conjunt de la ciutadania.

Els sis primers integrants de la llista de Reus en Moviment són, doncs:

  1. David Vidal Caballé. Té 42 anys. És exregidor de l’Ajuntament de Reus (2011-2015), jardiner i graduat en Treball Social. Coneixedor de múltiples àmbits de la vida interna de l’Ajuntament de Reus, del món de l’esport i del món laboral. És treballador de l’empresa Reus Esport i Lleure.
  2. Cèlia Albi Fernández. Té 54 anys i ha treballat dues terceres parts de la seva vida laboral a l’empresa privada i el darrer terç a l’administració pública. Actualment treballa a l’Ajuntament de Reus, té formació en psicologia i la seva especialitat des de fa quasi 20 anys és en polítiques de gènere, àmbit en què cada any ha anat reciclant la formació específica. Té una estreta vinculació amb el món sindical des de fa més de 15 anys, en els quals ha representat des de la Confederació General del Treball els treballadors de l’Ajuntament al Comitè d’Empresa. Les seves passions personals són, a banda dels seus nets i la seva família, l’escriptura, la lectura i se sent còmoda en el món de l’art, sobretot amb la pintura.
  3. Rafel Julbe Aparicio. Té 45 anys. Ha cursat FPII com a Tècnic programador a l’Institut Baix Camp i té un mòdul de grau superior d’Arquitectura Efímera a l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona. Actualment estudia un grau de Tècniques d’interacció digital i multimèdia a la UOC. Des de l’any 1995 ha treballat a diferents àmbits: la restauració i hostaleria, ha estat comercial en grans superfícies, al turisme i al món de l’espectacle, mentre cursava els diferents estudis de tècnic superior. Des de 1998 fins avui ha exercit a diferents empreses del sector informàtic i l’any 2000 va obtenir la plaça al departament d’Informàtica de l’Ajuntament de Reus. L’any 2014 va ingressar al món sindical sota les sigles de Comissions Obreres, etapa en què ha pogut guanyar experiència i créixer no només gestionant les discrepàncies entre empresa i treballadors, sinó que porta a terme tasques de suport a la secció sindical de CCOO a les comarques de Tarragona. En aquest àmbit de l’administració pública participa a diferents meses de negociació, plans d’estabilització i com a observador a tribunals per concurs oposició. Actualment sent que ha arribat l’hora de fer el salt a la política per seguir amb aquesta lluita de base i per, segons Julbe, “canviar certes regles del joc i cuidar no només el treballador, sinó el ciutadà amb els seus drets i deures, per garantir un nivell de vida el més òptim possible, en un entorn més segur i habitable, reparant la gran deixadesa d’aquest últims anys i rellançar amb energia i vitalitat unes polítiques de proximitat, de ciutat, per al poble i del poble”.
  4. Olívia Molet. Té 50 anys i és graduada en Fotografia, especialitat en Comunicació pel Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia de la Universitat Politècnica de Catalunya. Es va incorporar al món laboral a través d’un projecte d’emprenedoria i autoocupació de la Generalitat de Catalunya per a joves emprenedors i va crear la seva pròpia empresa dedicada al món de la fotografia digital, Estudi Fotogràfic – Olívia Molet. Ha estat fotògrafa professional i fotoperiodista a diversos mitjans de comunicació, empreses i entitats. Actualment, està immersa en el món de la fotografia corporativa a través de xarxes socials i mitjans digitals i s’ha format amb el Curs de professionalització de Community Manager, E-marketing i E-commerce de la Universitat Oberta de Catalunya. Olívia Molet explica que durant els darrers anys ha viscut intensament la ciutat a peu de carrer, passejant pels barris i pel centre. En aquest sentit, explica que pot oferir “una mirada oberta, transparent i propera a la gent” i que farà tot allò que estigui a les seves mans per “moure Reus cap a un futur millor i ‘en moviment’”.
  5. Pau Salvadó Biarnes. Té 37 anys. Va estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió del Transport, i va començar la seva vida laboral dins el sector del transport marítim en una terminal portuària del Port de Tarragona, on va treballar durant deu anys. Després va tornar al món laboral a Reus i va continuar en l’empresa familiar dedicada en la venda al detall i al major en el sector del joguet. Des de ben jove ha participat i col.laborat a l’escena cultural i musical alternativa de la ciutat.
  6. Alfred Arias Barrio. Té 64 anys i una trajectòria professional de 35 anys treballant a la indústria petroquímica (a multinacionals com Monsanto i Dow Chemical), amb responsabilitats a diferents departaments com els de Producció, Enginyeria, Innovació, Gestió de Processos i Recursos Humans (com ara selecció, formació i relacions amb universitats i centres d’FP). Des de l’any 2002 és professor de l’MBA de la URV en temes relacionats amb la Gestió de Persones i Equips d’Alt Rendiment i, des de 2021, també professor del Diploma de Postgrau i Lideratge de la URV. És la seva primera experiència en la política activa i s’ha involucrat en aquest projecte perquè té un total convenciment que l’èxit de les organitzacions, en aquest cas de l’Ajuntament de Reus, i per tant del seu client, que és la ciutadania, rau en el capital humà. Així doncs, cal potenciar les persones que coneixen i fan la seva feina, ja que són les més adequades per millorar-lo i fer-lo més eficient. Ser conscient que totes les persones tenen “talents” i que la clau és descobrir aquests “talents” que permetin el seu encaix ideal a l’organització i que poques vegades cal dir-li a les persones com cal fer les coses, sinó dir-los què és el que cal fer i que la seva capacitat per sorprendre’ns amb el seu enginy, creativitat i aportació de valor pot ser molt valuosa.

 

Local de campanya al carrer de Sant Joan

Reus en Moviment també ha presentat aquest dimarts el local de campanya que servirà com a punt de referència a la ciutat d’aquesta plataforma electoral durant les pròximes setmanes. En aquest espai, situat al carrer de Sant Joan número 5, es podran fer reunions del col·lectiu i la candidatura i també trobades amb la ciutadania per escoltar suggeriments d’entitats i veïns i millorar la proposta programàtica de la formació que lidera David Vidal.

Reus en Moviment neix com un espai de reflexió i opinió política per aportar idees i contribuir a la millora de la ciutat de Reus. Des d’un enfocament progressista, es convida la ciutadania a generar propostes per reforçar la cohesió social, la cultura i el lideratge de la ciutat, amb el debat i l’autocrítica com a eines de pensament. A Reus en Moviment caminem cap a una nova consciència, més humana, orientada envers el bé comú.

Reus en Moviment té el suport de la formació Moviment d’Esquerres de Catalunya (www.mesesquerres.cat) i conjuntament constitueixen la candidatura Reus en Moviment – SomMESCat.